på hal is

Familjen firade in det nya året hos goda vänner i Trollhättan. Vi hade det riktigt trevligt, som det brukar vara när vi träffas.

Vid tolvslaget skulle vi ut och skjuta lite raketer. Men hjälp så halt det hade blivit under kvällen! Några plusgrader och varma vindar hade gjort gator och gångvägar glashala! Det var ju tur att vi inte behövde gå längre än till en tom parkering tvärs över gatan...

På nyårsdagen försökte vi oss på en promenad i det vackra vintervädret, men det var fortfarande lika halkigt, så vi tog oss bara ca 200m till en spolad skridskois. Tjejerna ville ju så gärna åka skridskor!

Lilla J åkte för andra gången (första gången förra vintern) men kompis M var lite säkrare på skridskorna och åkte både framåt och bakåt. Stora C hade inga skridskor, men han hjälpte sin lillasyster att komma upp när hon ramlade *gulligt*


Lilla J får hjälp av pappa att snöra på skridskorna.


Se! Jag kan!


Nu går det riktigt bra!


Aj, aj, aj...


Tur att snälla storebror kom till undsättning!


Tre kompisar på hal is!


Skönt att vila lite i solen.


Lillasyster och storebror.Kommentarer
Postat av: Mary-Ann

Underbara bilder på vintersport.Kramar till Er alla.

2011-01-05 @ 13:00:14
Postat av: Mamma

Välkommen tillbaka till bloggen. Jag har saknat dig. Så fina bilder! Jag kan känna hur ont det gör i fötterna med skridskor på. Kram!

2011-01-07 @ 12:25:43
Postat av: stina

Mary-Ann och Mamma: Tack för kramar! Förstår att ni har saknat mina blogguppdateringar, men ni vet, livet har kommit emellan ler Massor av kramar tillbaka!

2011-01-07 @ 20:16:16
URL: http://stinamarang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0