hipp hipp

Hurra! Idag är det födelsedag!

Det är min lilla syster A och hennes M, och min lilla syster Å som firar födelsedag idag. Stort grattis till er alla tre!
Presenter och kort lämnades redan förra lördagen. Det här kortet fick A och M. Lilla syster Å fick ett eget, som jag visar här en annan dag.

Kram! Stina

long time, no see...

Här har varit lite tomt och övergivet på sista tiden, jag vet...

Det är inte så att jag har tänkt sluta blogga, eller sluta scrappa, men för ett par veckor sedan fick jag veta att mammas "älskade R" har drabbats av svår sjukdom, och då var det precis som om luften gick ur...Jag tänker på "älskade R" och mamma hela tiden, och har fullt upp med vardagen som heltidsarbetande och småbarnsförälder, så bloggen och min kreativa sida har fått lov att ta en paus.

Jag kommer snart tillbaka. Både bloggen och scrappingen är ju min terapi *ler*

Massor av kramar,
Stina


scrappat

Idag på eftermiddagen när stora C satt med sin "sjuk-läxa" passade jag på att scrappa. Här är resultatet - en layout med foton från påsken 2007. Vi gick i påskparaden och barnen var utklädda till påskgubbe och påskkärring. Barnen hade fullt upp med att busa med kompisar, äta godis och kasta påskbrev.
Det mönstrade pappret i bakgrunden är ett som jag INTE gillar, men som bakgrund funkar det faktiskt riktigt bra. Vet inte vad det är, men jag har svårt för diagonala mönster. Jag balanserade upp det diagonala med att sätta den vita cardstocken och punchinellan lite snett åt olika håll. Scallop-kanten på cardstocken har jag också klippt ojämnt för att förvilla ögat från det diagonala bottenmönstret.

Ser ni?! Jag har använt mina virkade små blommor!  *glad*

Kram! Stina

inga kalorier!

Kolla in vilka läckerheter!

Var gärna med i min tävling!


Jag har lånat bilden från Annas blogg Pyssel och Trams.
Där kan man vara med och tävla om dessa härligheter! Gissa om jag vill vinna?!

Kram! stina

bröllopsyra

Just nu är det bröllopsyra i Pysselmyranbloggen!

Den 8 februari kommer Pysselmyran att delta på Bröllop- & Festmässan som går av stapeln i Uddevalla. Vi i designteamet har den senaste tiden arbetat med inspirationsalster till mässan.

Här är en liten tjuvkik på ett par av de alster som jag kommer att visa i bloggen den kommande veckan:Om du är intresserad av att gå på mässan, kan du förköpa biljett hos Pysselmyran, City Salongen i Uddevalla, Anette Porträtt i Ljungskile och Tårtmakeriet i Lysekil.

Kram! Stina

RSS 2.0