hälsosamt i fjällen?

Det är nog inte klokt egentligen, men vi har varit iväg till fjällen igen!

Denna gången var vi tillsammans med goda vänner, och hade en - i stort sett - härlig kortvecka i norska Beitostølen. Vädret var helt fantastiskt! Kallt på nätterna (-18 grader) och lite mindre kallt på dagarna. Solen strålade från en klarblå himmel, alla dagar utom en. Så bättre kan det knappast bli, eller?

Tråkigt nog insjuknade lilla J andra dagen, i hög feber, halsont, hosta och snuva. Jag stannade inne med henne på hotellet, eftersom jag inte heller kände mig helt på hugget. Vi blev kvar på hotellrummet resten av semestern, lilla J och jag eftersom vi blev sjuka båda två. Men vi kunde iallafall glädjas åt att de andra fick njuta av lagom snälla och välpreparerade backar och härligt vinterväder!

image110 
Lilla J och jag i backen första dagen

image111 
Stora C och älskade P

image112 
Utsikt från hotellrummet

Älskade P klagade på halsont sista kvällen. Vilken tur att han höll sig frisk så att han kunde köra hela vägen hem, för jag var totalt slut och ville helst inte köra. När vi väl var hemma bröt förkylningen och febern ut även på honom, så nu ligger han också nerbäddad...
Stora C har hittills klarat sig *håller tummarna*

Kram! Stina


minialbum

Jag har gjort ett minialbum i ATC-format (2,5" x 3,5"). På sidorna har jag satt affirmationer - positivt laddade meningar, som man kan använda för att öka sin motivation och självkänsla.

Alla stämplar jag har använt kommer från Pysselmyran. Affirmationerna har jag skrivit ut från datorn.
Jag har satt transparenta sidor först och sist för att skydda minialbumet. De transparenta sidorna är en OH-plast som jag har laminerat för extra stadga och sedan skurit ut i önskat format.

image107 Framsidan

image108 En av sidorna

image109 Alla sidorna i minialbumet

Affirmationerna jag har använt är:

Jag står öppen för framgång
Jag är trygg i mig själv
Jag hittar alltid nya vägar
Jag är lycklig
Jag är full av energi
Jag är positiv till framtiden
Jag lyssnar på min inre röst
Jag har tur
Jag är begåvad och unikAlldeles oavsett om man tror på affirmationer eller inte, så måste det vara bättre för självkänslan att tänka positivt!

Jag önskar er allihop en skön fortsättning på påskhelgen!
Kram! Stina


bebiskort för Pysselmyran

Några bebiskort som jag har gjort med de nya motiven från Pysselmyran. Om man tittar noga kan man se att nallen finns med som en del i collagestämpeln.


 

image104


image105

  
image106Missa inte alla fina alster som de andra duktiga tjejerna i designteamet har gjort! De finns på Pysselmyrans blogg. Ta gärna en titt där!

Kram! Stina

glädje

Nu kan jag visa en layout som jag har gjort efter webmosterhelenes skiss till jan/febnumret av Scrapbooking mm.
Helenes skisser är så kul att scrappa efter - det finns mycket utrymme för egen kreativitiet, även om jag har följt just den här skissen ganska strikt.image103Gissa vilken glädje jag kände när jag fick veta att layouten hade valts ut till publicering i tidningen!
Den glädjen kan jag leva på länge *njuta*
Det blommiga pappret som jag har skrivit journalingen på är ett av mina absoluta favoritpapper. Som tur var köpte jag flera samtidigt för jag vet inte om det finns att få tag på längre.
Kram! Stina

fjällsemester

Det har inte hänt något på länge här i bloggen, och det beror på att vi har firat sportlov i Idre fjäll.
Vi har haft en helt ljuvlig vecka! Massor av snö! Solsken nästan varje dag och härlig skidåkning!
Barnen har gått i skidskola, åkt GB-cup (tävling där alla vinner), tagit bob-körkort, badat i syd-poolen, lekt i snön...

Idre fjäll är så otroligt barn- och familjevänligt!
Idre-TV filmade såklart (!) alla deltagare i GB-cupen, och åken visades i sändningen samma kväll. Gissa om barnen tyckte att det var kul att se sig själva åka skidor på TV!!

Här kommer lite bilder från veckan

image96  image97

    

Stugan - som lilla J kallar "Vår stuga" - ägs av Sjöbefälsförbundet och den är hur mysig som helst! Vi var där tillsammans med barnens morfar och "mormor" som har hyrt stugan ett tiotal gånger. Det var andra gången i stugan för vår del, men vi hoppas att få chansen att komma dit igen!! Tusen tack Pappa och M-A för att vi fick vara i stugan med er!

Kram! Stina

RSS 2.0