nya tag!

Nu är det snart en månad sedan jag bloggade.

Det har sina randiga skäl, framförallt är datorn suuuperseeeg, så när jag väl har sparkat igång den, har jag oftast tappat lusten att skriva något i bloggen. Då tar jag bara en snabbis bloggrunda och kollar in vad andra håller på med...

Livet i familjen flyter på som det brukar.  Alla mår bra. Den lediga tiden fördelas mellan olika aktiviteter och läxläsning. Vi har ju en härlig vinter med massor av snö, och för det mesta har det varit riktigt kallt också. I januari har barnen haft inte mindre än två friluftsdagar med skidåkning och pulkaåkning på programmet.
Härligt att det är möjligt!

På pysselfronten är det inte så mycket nytt.

Jag har inte haft lust och inspiration på länge nu. Det har mest blivit att jag har tagit mig i kragen och gjort ett eller annat kort när det har varit "nödvändigt" - alltså när någon har fyllt år, eller jag har haft något uppdrag att fullgöra.

Funderar en del kring det här med scrappingen. Jag tycker ju egentligen att det är så himla roligt, men på det senaste har som sagt inspirationen gått på ordentlig sparlåga.

I senaste numret av CK (Creating Keepsakes) läste jag ett tänkvärt citat (som man tydligen kan ladda ner och skriva ut som en A4-tavla och sätta upp på något bra ställe)

Life can be stressful. Scrapbooking shouldn't be.

Tål att tänkas på, faktiskt...

Men, nu är det verkligen dags för nya tag här i bloggen - så jag börjar idag med det här inlägget, och hoppas på att jag kommer igång ordentligt med bloggandet igen.

Ett kort kan jag också dela med mig avGratulationskort utan stämplat - blommor kan kanske pigga upp lite i vinterkylan?

Tjingeling!
Stina


...och julen varar än till påska...

...eller?

Här har både jul och nyår kommit och gått och vi har träffat både familj och vänner. Det har varit mycket mys!
Ute har vi fortfarande smällkall vinter och snön som kom före jul ligger kvar! Idag var det riktigt skönt att gå till jobbet, det kändes nästan lite "varmt" när det bara var ca 10 minusgrader....

Faktum är att jag börjar bli lite trött på julsaker och pynt nu. Funderar på att börja plocka bort lite efterhand. Men julgranen får stå kvar ett tag till, den har ju inte börjat barra än :)

Imorgon är det lite kortare dag på jobbet och så är det helg igen - mitt i veckan.

Ikväll genrepar vi i kören inför onsdagens konsert. Vi skall sjunga ut julen i Bengtsfors kyrka på onsdag kväll kl 18:00 - välkomna dit!!

Kram! Stina

RSS 2.0