{ grått }

Idag hade jag tänkt att det skulle bli en dag i trädgården, men det blev grått och regnigt och inneaktiviteter istället. Småplock och städning inomhus funkar bra, en söndag med gråväder!

Här kommer ytterligare en layout som jag gjorde i september 2008 till "skissboken som aldrig kom". Denna har jag scrappat utifrån en skiss för formatet 6" x 12", dvs ett halvt cardstock. Det var många som scrappade i det formatet då, för några år sedan. Jag gjorde också några, men jag tycker att det är lättare att få balans i en layout i vanligt 12" x 12"-format.

Titeln "Flera nyanser av grått" är en ordlek med filmtiteln "Fyra nyanser av brunt", som jag tyckte passade bra till fotot på "bilparkeringen" vid sommarstugan, midsommarhelgen 2008.
De senare årens bilbyten i familjen och bland vänner har slutat i att väldigt många har bilar i olika nyanser av grått. Det är lite lustigt tycker jag.

Tjingeling!
Stina

{ ut på sjön }

"Glöm inte att packa flytväst, lådan med fiskedrag och kastspö..."
En av layouterna som jag gjorde till "skissboken som aldrig kom ut" 2008. Den här är i letterformat - faktiskt den enda layouten jag har gjort i det formatet.

Tjingeling! Stina

traderar

Jag har börjat rensa lite bland mina stämplar och annat scrapmaterial.
Sådant som jag inte använder längre hoppas jag att någon annan kan få användning för!

Klicka HÄR för att komma till mina auktioner på Tradera!

Tjingeling! Stina

{ loppa }

Tror faktiskt att det är dags för mig att visa mina layouter som jag gjorde till "skissboken som aldrig kom". Jag har sett att flera andra har bloggat sina, och det verkar ju som att det till slut inte blir någon utgivning.

Jag gjorde layouterna i september 2008, efter förfrågan från redaktionen - gissa om jag var glad och stolt över att bli tillfrågad! Jag tackade ja, fick ett mail med skisser att skapa utifrån, fick skriva på kontrakt om att inte visa varken skisser eller alster, skapade, skickade in och sedan hände - ingenting. Mer om det här och här.Då, i september 2008, var det här en stor del av vardagen hemma hos oss, med en sexårig tjej i huset. Det låg små och stora "loppor" överallt! Ofta, ofta ställdes frågan - eller uppmaningen - "Mamma, säg en siffra?!"

Tjingeling! Stina

RSS 2.0