några kort

Här kommer några kort som jag har gjort med stämplar från Pysselmyrans senaste kollektioner.Hmm, visst ser det ut som om jag fullständigt har fastnat i att använda rivna remsor av mönstrat?!
Men det är så kul och smidigt att kombinera olika spillpapper på det sättet!

Kram! Stina

prenumererar

Följ min blogg med bloggkoll

Försöker mig på att prenumerera på bloggar jag besöker ofta via Bloggkoll.
Det tog mig en stund att hitta hur man gör, men nu fattar jag! Så smidigt!

Kram! Stina

yr och vimsig

Jag var vägen om optikern och hämtade mina nya arbetsplatsglasögon efter jobbet idag. "Träna gärna hemma i helgen" sa optikern när jag hämtade dem, "så att du inte börjar med dem direkt på jobbet på måndag". Nej, visst...

Jag tog på mig dem när jag kom hem, och gick igenom tidningshögen på köksbordet...det räckte! Sedan var jag både yr och lite lätt illamående *pust* Det blir till att träna korta stunder hela helgen och under veckan på jobbet.

En smygtitt kommer här!
Det skall ta ca tre veckor innan jag har vant mig, och lärt mig var i glasen jag skall se på olika avstånd.
Ja, nog kändes det som om jag gick omkring i spegelhallen på Liseberg...

Trevlig fredagkväll!

Kram! Stina

skall bläddra

Alldeles före midsommar tog jag mod till mig och beställde en prenumeration från USA på Creating Keepsakes. Det kändes lite läskigt faktiskt att registrera sig och betala, för att sedan vänta 6-8 veckor på att första tidningen skulle komma. Tänk om jag bara betalade och inte skulle få någon tidning *hemska tanke*

Men, det visade sig att det fungerade alldeles utmärkt! Första numret av tidningen kom som det skulle.

Idag kom tidningen igen - så nu skall jag krypa upp i sängen och bläddra, inspireras och bara njuta!

Kram! Stina

ny cykel - publicerad

När stora C fyllde 7 år förra året önskade han sig en ny stor cykel. Ingenting annat.

Den här layouten gjorde jag som en scraplift av Paula W's tuffa layout "Dans är ditt liv" till en utmaning för Scrapbooking mm. Till min stora glädje valde tidningen att publicera den i juli/augusti-numret.Tack söta Paula för inspirationen! Det var kul att scraplifta dig!

Önskar alla en härlig helg!
Kram! Stina

något gammalt, något nytt...

...något lånat, något blått

Nej, det är inte bröllopsplaner på gång :-D

Här kommer något gammalt, något lånat och något blåttDessa gratulationskorten gjorde jag i början av sommaren så de är gamla, kan man säga. Den lilla piraten på de mellersta kortet och lego-motorcykeln som jag har gjort spåren med på det nedersta kortet, är lånade av Stora C. Det nedersta kortet går i blått.

Så! Där var nästan hela förklaringen!

Något nytt får ni inte se här på ett tag, för nu scrappar jag på ett hemligt projekt, som jag inte får visa. Det är verkligen jättekul! Men, som vanligt när jag "måste" göra något bra, så knyter det sig lite...fast jag inte vill det. Så nu skall jag plocka fram lite j*r anamma och försöka få tag i den härliga flow-känslan istället!

Och ja,  jag fick rejält med träningsvärk efter body pumpen, det var ju inte direkt oväntat, eller hur?! Men jag tog tjuren vid hornen och gick på ett pass igår kväll också. Konstigt nog känns inte träningsvärken lika jobbig nu. Idag är det vilodag från träning, och jag har varit på körövning. Så himla roligt det är att sjunga i kör! Det kan inte sägas för många gånger *trallar*

Kram! Stina (som rotar bland papper och fotografier)

body pump

Jag känner mig lite mör i kroppen, för tidigare i kväll var jag på mitt allra första body pump-pass. Otränad som jag är, och för att lära mig att göra rörelserna rätt, använde jag de lättaste vikterna på skivstången (och i sista övningen hade jag inga vikter på alls). Jag ville verkligen inte ta i för mycket första gången, och det var nog klokt för jag anar redan hur det kommer att kännas imorgon bitti när jag skall ta mig upp ur sängen...

Det var kul iallafall, så jag kommer att gå dit fler gånger!

Kram! Stina

inskriven

Nu har jag tagit steget!

Jag har känt ett tag att nu får det vara nog...det går inte att fortsätta såhär längre.
På dagarna funkar det ganska ok, men på kvällarna...jag kan vräka i mig precis vad som helst som är vägglöst - och det har satt sina spår, i garderoben iallafall, för kläderna krymper...

Så, i förrgår kväll skrev jag in mig på GI Viktkoll för att om möjligt lyckas få ett slut på sockerberoendet - och för att gå ner sisådär 10 kilo till att börja med. Vi får väl se hur det går. Det är i alla fall ett sätt för mig att komma igång. VV funkar inte för mig, för vad jag vet finns det inget ställe att "gå och väga sig" här omkring.

Jag tänker följa programmet från måndag frukost till fredag lunch, och "tänka mig för" vad jag stoppar i mig under helgen. Det är en nivå som jag tror mig om att klara av. Sedan får livsstilsexperter och dietkunniga säga vad de vill. Jag kommer inte att lyckas lägga om livsstil helt och hållet, för det har jag inte motivation till. Men varje dag som jag lyckas hålla emot sockersuget, och på köpet bli lite lättare, kommer jag att se som en lyckad dag!

Nu har jag sagt det, så nu vet ni...mera press på mig alltså :-D

Kram! Stina

shoppat på mässan

Veckan innan mässan skrev jag en inköpslista på scrapsaker som jag behöver *visslar*.

Hur det nu var i brådskan innan jag gav mig iväg hemifrån på fredag morgon, så blev listan kvar hemma vid datorn.
Men jag kunde shoppa ändå! Det mesta på listan kom jag ihåg, och fick tag i. Men jag kom på att jag också behöver en rejäl påfyllning och uppdatering av mönstrade papper. Det var evigheter sedan jag köpte något nytt. Jag kan nog ha handlat en och annan liten sak som inte är helt nödvändig också, kanske.

Här kommer bilder på hela härligheten (utom en stämpel - Magnolias häst - som jag glömde plocka fram till fotograferingen).

Känsliga läsare varnas!

Barnen fick var sin mini-verktygsväska till sina pysselsaker - gissa om de var nöjda!

Kram! Stina


vilken helg!

Så kul jag har haft på mässan i helgen! Jag var förstås största delen av tiden tillsammans med Sandra, Karin, Sofia och Rose-Marie i Pysselmyrans monter, men några snabba svängar runt mässområdet hanns med också :)   Kul att prata pyssel med likasinnade, fantastiskt att kunna hjälpa någon med funderingar kring produkter och tekniker. Jätteroligt att träffa så många goa scrappare! Det blev många glada återseenden - härligt att träffas på riktigt och byta några ord.

Här är lite bilder från montern.


Inspirationsvägg


Underbara papper från maja Design


Punchinella i olika färger - oj så suddigt det blev!


Stickles och Liquid pearl

Fler bilder finns i Pysselmyrans blogg, det är Karin som har lagt ut några av sina bilder där.

Kram! Stina

fler kort!

Jag har gjort ett par kort till med Pysselmyrans nya motiv!

Här är först den glade kocken som önskar välkommen till bords, eller i alla fall smaklig måltid ;-)


Hmm...blev tvungen att leta upp min gamla franska parlör ur en låda i källaren. Jag har alltid velat stava appétit med bara ett p, och blev så osäker att jag inte kunde ge mig förrän jag hade kollat. Nu har jag bestämt mig för att komma ihåg att det skall vara två p - det skall väl inte vara så svårt, eller?

Stora C's kompis W fyller snart år, och jag hade lovat C att göra ett kort. Födelsedagskalaset kan han inte komma på, men han ville åka till sin kompis och lämna ett paket ändå. Visst är det rart och omtänksamt av en 8-åring! *rörd*


Freestyle-killen passade bra till W, tycker jag. Cirkeln är en journalingstämpel och overlayen är stämplad med bakgrundsstämpeln ringkompott, dessa stämplarna är också från Pysselmyran.

Kram! Stina

mässa på gång och nya stämplar från Pysselmyran

Ni vet väl att det är stämpel- och scrapmässa på Svenska Mässan i Göteborg till helgen!

Jag har missat mässan de senaste gångerna, men nu skall jag dit. Jag kommer att hålla till i Pysselmyrans monter största delen av tiden, så kom gärna fram och säg HEJ! Det är så kul att träffas, men jag är själv urdålig på att känna igen personer som jag bara har sett på bild eller träffat en gång. Jag är alltså inte högfärdig eller gör mig märkvärdig :-D

Pysselmyran släpper nya stämpelmotiv på mässan. Alla nya motiven kan du se här.

Här är mina första kort med de nya stämplarna


Först ut är en tårta som jag har stämplat tre gånger på rad.Den här coola skating-killen är en av mina absoluta favoriter bland de nya motiven! Precis ett sådant här motiv har jag saknat till korten till sonens coola kompisar och andra tuffa killar.

Ett bra tag nu har jag tyckt att det är motigt att färglägga stämpelmotiv (!) Distresserna och jag kommer inte överens längre. Akvarellpennorna funkar visserligen okej, men jag saknar en del bra färger. Så nu har jag har bestämt mig för att ge Promarker-pennorna en chans. Jag skriver upp dem på min inköpslista till mässan, och ställer bort distressflaskorna så att jag inte behöver se dem...


Kram! Stina

RSS 2.0