paus

Igår, den 21 maj, orkade mammas älskade R inte kämpa längre mot sin sjukdom.

Han fattas oss.


Jag var alldeles själv hemma igår eftermiddag. Lilla J var på sitt första läger med övernattning *spännande* och jag var stand-by hemma ifall hon skulle ångra sig vid läggdags och vilja komma hem. Älskade P och stora C var till sommarstugan och njöt av en ledig dag.

Hade inte riktigt ro i kroppen att göra något nyttigt och vettigt. Men jag tog fram mina scrapgrejor och en skiss från skissutmaningen på Scrappiz. Till slut blev det en LO av det hela. Så här blev mitt bidrag.Fotot är från en av sommarens fisketurer.
Lilla J blir lätt lite trött när vi är på sjön. Då lägger hon sig bekvämt (!?) på en toft och vilar - tar en paus - och sover en stund.

Kram! Stina

konfirmation

Jag fick beställningar på kort till nyblivna konfirmander. Två killar och en tjej skulle uppvaktas.
Jag hade riktigt kul när jag letade stämpelmotiv som kunde passa bra. Kände att jag absolut inte hade lust att använda mig av några söta motiv (typ hÄnglar och Magnolia) som jag annars brukar använda till sådana kort.

Så här blev de                                                                                            

                                                               


Ni som är inbitna scrappare ser att jag har varit i spillbitarna och härjat - det är nog inte ett enda av de mönstrade pappren som är nyare än tre år...måste nog börja använda mina nyare papper snart, innan de också har blivit gamla *ler*

Kram! Stina

födelsedagskort

Jag har gjort ett par födelsedagskort med stämplar från Pysselmyran.De alldeles ljuvliga rosorna och bladen finns också att köpa i Pysselmyrans webshop.
Kika gärna i Pysselmyranbloggen där visar jag några bröllopsinbjudningskort också!

Kram! Stina

fairytale

*sjunger*
I'm i love with a fairytale...

Den refrängen har verkligen satt sig!

Annars var mina favoriter Island och Estland.
Överlag tyckte jag att det var bättre tävlingsbidrag i år än vad det har varit de senaste åren.
Gratulerer på dagen! får man väl lov att säga idag till alla norrmän som firar både nationaldag och segern i ESC!

Kram! Stina

...mer som (en urvriden) Trazan...

Ja, vad ska man säga... det hemskans ryggskottet gav med sig efter en vecka ungefär.
Tack söta rara alla ni för omtanken om lilla mig och ryggen!

Det är vår och massor att göra på jobbet, hemma, i trädgården, i skolan - eller ja, det skall packas matsäckar och badväskor och utflyktsryggor och jag vet inte vad, så kommer helgen och då är det match, igen! Tiden bara rusar iväg och det minsta jag hinner med just nu är bloggen och pysslet. Tänka sig att jag till och med går och lägger mig tidigt om kvällarna och sover hela nätterna ända tills väckarklockan drar igång på morgonen (inte för att det känns som att det hjälper - trött är jag ändå...)

Förra helgen var vi med nya jobbet på hemlig resa! Kul!

För er som inte känner mig sådär personligt så att jag har berättat nyheten personligen, så är det så att de bankkontoren jag arbetar på har sålts av "den stora banken" till " den mindre och lokala banken". Nyheten släpptes till oss berörd personal en kvart innan media informerades en dag i början av april.

Inte helt oväntat, kanske, men ändå lite chockartat. 

Hur känns det egentligen att bli kallad till obligatoriskt möte "imorgon klockan 8.00", med högsta (lokala) chefen närvarande?! Det är många tankar som hinner passera genom skallen från det att kallelsen kommer ut tills det att nyheten släpps på mötet. Vad har hänt? Är det dags för personalneddragningar? Skall kontoret läggas ner?

Anledningen till mötet var att kontoren sålts till "den mindre och lokala banken".

Jag tror och hoppas att det kommer att bli bra! Hittills har intrycket av "vår nya arbetsgivare" varit positivt. Och förra lördagen var det alltså dags för en första personalresa med gamla och nya medarbetare på "nya jobbet" för att vi skulle ha det trevligt och lära känna varandra. Det var såå lyckat och jättekul!

På söndagen hade stora C fotbollsmatch igen. Denna gången var sammandraget på bortaplan. IF Viken från Åmål var värdar, och söndagen spenderades i snålblåst på Hannebol. Barnen kämpade och slet i blåsten och regnskurarna, och lyckades i alla fall att vinna en match! Bra jobbat!

Veckan måndag - fredag har rusat på i ovanligt högt tempo, känns det som...och nu sitter jag här efter fredagsmyset och känner mig ungefär som en urvriden trasa...inte mycket Tarzan nu inte!
Skööönt att det är sovmorgon och ingenting planerat imorgon! Blir det fint väder kanske jag gräver lite i trädgården *hoppas*

Hoppas att du har haft en bra vecka och får en riktigt härlig ledig helg!

Kram! Stina

man ska inte tro man är Tarzan...

Igår var vi i Stugan och vårstädade.
Vi hade ljuvligt försommarväder! Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ute i solen på altanen. När alla hjälps åt blir till och med städning roligt.

Men, man ska inte tro man är Tarzan...

Jag gjorde något konstigt, böjde mig, vred och tog i samtidigt... så nu sitter jag här med ett präktigt ryggskott.
Eller sitter och sitter...det funkar varken att sitta, stå, gå eller ligga just nu. Det får bli korta korta stunder av varje...

Hoppas att detta snart ger med sig!!

Idag har stora C fotbollsmatch (sammandrag) på hemmaplan! Undrar hur det går för honom och laget. Jag skulle varit där och tittat, hejat på och stått i kiosken....men nu duger jag ingenting till alls.

Snart kommer resten av familjen hem från fotbollsplanen och då får jag höra om alla passningar, räddningar och mål *spännande*

Kram! Stina

RSS 2.0