en regnig dag

Tids nog kommer det en regnig dag.

Då skall jag uppdatera här i bloggen med härliga bilder från midsommar och semester.

Nu skall jag bara njuta av värmen och det ljuvliga sommarvädret!

Kram! Stina

går och fiskar...

Pysselmyran kommer med nya stämpelmotiv lagom till Papperkraft-mässan i helgen!

Jag har gjort ett kort med ett par av de nya motiven.


Alla de nya stämpelmotiven från Pysselmyran kan du se här

Kram! Stina

gott och blandat

Här är några kort som jag inte har visat här i bloggen.Här har jag använt ett par gamla stämpelfavoriter från InkyWings. De var bland de första stämplarna jag köpte, när jag hade halkat in i den här hobbyn, och de är fortfarande favoriter. Det multirandiga pappret har också varit en favorit ett tag - nu har jag bara en liten liten spillbit kvar - och jag har använt det på både kort och layouter. (Det är samma randiga papper på båda korten, men olika ljusförhållanden gör att det ser lite olika ut.)


Det här kortet bloggade jag hos Pysselmyran förra veckan. Jag tycker att han är så charmig, killen med de stora hörlurarna *ler*.

Kram! Stina

blomstertid

Den blomstertid nu kommer, med lust och fägring stor
du nalkas ljuva sommar, då gräs och gröda gror...

Här brukar gråten bli som en stor klump i halsen på mig... Det slår aldrig fel. Sedan är det nästan omöjligt att hitta de rätta tonerna för att sjuna resten av versen, och nästa.

I onsdags var det begravning för mammas älskade R.

En ljus och stämningsfull fin minnesstund i Bovallstrands kyrka. Gråten var som en stor klump i halsen hela tiden, och tårarna rann både innan, under och efter själva begravningsakten.
En av psalmerna var just "Den blomstertid nu kommer" och den passade så bra just där och då.

R fattas oss och vi saknar honom.  Det är svårt att förstå att  han är borta.
Torsdagen var skolavslutningsdag.

Lilla J hade avslutning med förskoleklasserna på morgonen och stora C hade föreställning med alla klasserna i låg- och mellanstadiet på kvällen.

När tonerna till "Den blomstertid nu kommer" spelades upp var det dags för gråtklumpen i halsen och trillande tårar igen, men av en helt annan anledning. De härliga barnrösterna och det väntande långa, soliga och varma sommarlovet...ja, vad ska jag säga... inte ett öga var torrt.

Idag har det regnat hela dagen.

Jag hoppas att vi får se solen åtminstone en liten stund i helgen!

Kram! Stinaheja Sverige!

Idag är det Sveriges nationaldag! Hurra!Hur har du firat nationaldagen?

Vi har varit i sommarstugan - åkte ut igår efter jobbet - och har småplockat mest hela dagen. Suttit en stund i lä och njutit av försommarsolen och en god bok. Annars har det blåst en del och varit väldigt omväxlande klarblå himmel och molningt. Lite kyligt i vinden, men mycket bättre väder än regnet som SMHI hotade med på väderrapporten.

Nationaldagen "firades" till lunch med stekt falukorv, kokt potatis och stuvad spenat *skrattar* Ganska svensk lunch, va?!
Till eftermiddagsfikat fick vi rulltårtsbakelser med jordgubbar på. Härligt! Sedan kom regnet som tornat upp sig över sjön hela eftermiddagen. Då passade vi på att packa ihop och åka hem.

Ikväll hejar jag på Sveriges blågula hjältar i fotbollsmatchen mot Danmark och hoppas att "vi" vinner!

Kram! Stina

RSS 2.0