ny syn på livet och fotboll

Om ett par veckor kommer jag garanterat att få en ny syn på livet, för idag har jag äntligen varit på synkontroll.
Jag har varit på väg i säkert ett par års tid, men aldrig fått tummen ur. Men nu så.
När man passerat 40 är det nog inte läge att ignorera att synen inte är vad den har varit - eller att de gamla glasögonen inte längre fyller sin funktion. Men det skulle ta några veckor att vänja sig med de nya, sa han, optikern.
Jag får väl se :-D

Efter jobbet och synundersökningen for jag iväg till fotbollsplanen för att kolla in kvällens stora begivenhet. Fotbollsmatch mellan TV-laget och Bengtsfors IF "all-stars". TV-laget vann matchen med 3-2. Trevlig tillställning! Ingvar Oldsberg kommenterade matchen och underhöll i pausen, barnen red på ponnyhästar, musikkåren spelade och marcherade, MonsterTrucken "Thor" visades upp och startades. Väldans populärt bland den manliga delen av publiken, jag däremot fattar inte alls tjusningen med avgaser och oväsen, men det var ju kul att se den.

I morgon har Stora C fotbollsmatch igen. Det är dags för "sammandrag" för våra 8-åringar på hemmaplan, så hela förmiddagen kommer vi att vara på fotbollsplanen. Stora C spelar, P är tränare och lagledare tillsammans med en annan pappa, jag och några andra mammor skall stå i kiosken och sälja korv och dricka. Och det skall bli fint väder. Kul!

Förresten hade vi besök inatt...
Tandfén var hos oss!
Lilla J har tappat en tand som varit lös jättelänge - gissa om hon var glad imorse när hon såg att tandfén hade hämtat hennes tand!

Kram! Stina

zzZZZzz...

Ja, det är faktiskt sant. Det är knappt att jag tror det själv. Jag som aaaldrig kommer i säng på "rätt" sida midnatt, snarare efter spöktimman, är så trött på kvällarna att jag vill gå och lägga mig samtidigt som barnen...
Sitter här och väntar på att klockan skall bli åtminstone 21:00, så att jag kan få lov att gå och lägga mig! För jag vill ju helst sova ända tills imorgon, och inte vakna mitt i natten och vara piggelin.

Så något scrappat eller fotograferat kommer jag inte att visa ikväll heller.

Men med såhär mycket sömn, är jag nog pigg som en mört vilken dag som helst. Då lovar jag att jag har några gratulationskort och fler härliga semesterbilder att visa!

*gäsp* nattinatti!

Kram! Stina

en stämpel - två kort

Här är två bröllopskort som jag har gjort i sommar.

Jag har använt samma stämpel och liknande upplägg på båda korten.
Det är festligt att de ändå är så olika.

Som vanligt syns inte allt glitter och bling så bra efter fotograferingen. På det översta kortet har jag använt 3D-lack och rött lösglitter på hjärtat, det beige pappret är bazzill-bling, så det skimrar också. På det nedre kortet har jag lagt guldstickles (glitterlim) på hjärtat.

Natti natti!
Stina

tack!
Tack snälla rara Elin och Chruss för denna fina award!


Regler:
1. The winner can put the logo on her blogg
2. Link the person you recieved your award from
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated.

Och här är några bloggare som jag besöker ofta och som jag vill lämna awarden vidare till.
Dessa tjejer inspirerar och sprider glädje var och en på sitt sätt!

Myamia

VeronikaP

Ulrika

Linda

ÅsaF

Anneli

Kicki


Ni som läser här då och då vet ju om min inställning till kedjebrev och liknande, men en sådan här glädja måste jag bara sprida vidare! Ta åt er tjejer! Om ni vill skicka awarden vidare eller behålla den avgör ni själva.

Kram! Stina


lugn och ro...

Vilken härlig semester!

Några stackars dagar kvar nu, och väderprognosen är väl inte direkt upplyftande. Idag tog vi vårt pick och pack och åkte hem från stugan. Det blåste och regnade så att det inte ens var roligt att vara inomhus. Bättre då att vara hemma och ta det lite lugnt, eller plocka och dona lite här och var.

Jag har äntligen haft tid att sitta med semesterbilderna.
Så här kommer lite smått och gott från första semesterveckan, när vi var "hemma" i Kungshamn.


Stora C fyllde 8 år på lördagen och firades med tårta och presenter!
Söndagen var mulen och grå, perfekt väder för krabbfiske!
Några dagar med simskola på Hovenäset. Nu kom sommarvärmen och vi hade soligt och varmt. Det var kyligt i vattnet, knappt 20 grader, så barnen huttrade och frös efter simskolan - de ville inte ens ha glass på en lång stund!
En eftermiddag med hårda kubb-matcher och mysig grillkväll hos mormor och R.
Underbart att grilla i strålande solsken!
En tur med morfar och M-A i morfars båt, härligt tycker både barnen och vi!
Underbara solvarma bohuslänska klippor!
Smögenbron norrifrån.
Hållö i soldis. Det är bland det vackraste man kan se, om någon frågar mig.


Kram! Stina

RSS 2.0