dagens fråga!

Lilla J funderar, vid läggdags ikväll...

- Mamma, varför är det såhär, att när man är pigg så måste man gå och lägga sig, och när man är trött, så måste man gå upp?

Ja, svara på det den som kan! *skrattar*

Jag, som är kvällspigg och morgontrött, har i allafall inte något riktigt bra svar.

Kram! Stina


rensar i röran och traderar!

Jag har börjat rensa i mitt stoora scrapkaos igen.

Några söta stämplar från bl a hÄnglar & stÄnglar och Magnolia behöver nya hem, där de används, istället för att ligga bortglömda hos mig.

Jag har lagt ut dem till försäljning på Tradera - klicka här för att komma till mina auktioner.

Jag kommer att fylla på med fler stämplar och dekorationer allt eftersom jag organiserar och rensar bland mina scrap- och stämpelsaker.

Om du skulle vinna någon av mina auktioner och du bor i närheten av mig - kan vi naturligtvis lösa det med avhämtning istället för postleverans!

Kram! Stina

torsdag hos mig

Alltså...kan ni fatta?! Det är torsdag här hos mig igen!

Har ni också torsdag - eller är det bara min vecka som har försvunnit i ett nafs?
Det har ju förstås hänt lite saker under mina "försvunna" veckor, men i alla fall...

Om någon dag kommer det ett högljutt Ta-dah! från mig - inväntar ledig tid i dagsljus så att jag kan fotografera. Jag har virkat färdigt min filt *stolt*

Kram! Stina


förundrad...

Har just kollat veckans avsnitt av "Ullared" på 5an.

Jag har aldrig varit där själv, och jag tvivlar inte på att man kan göra många klipp om man orkar med att tränga sig fram i butiken (är inte särskilt glad i att shoppa...)
Men jag är mest förundrad över hur man kan tillbringa en hel semestervecka med att handla på GeKås, eller att åka dit "för att det är kul" och "för att göra något med familjen"....*tittar storögt*

Å andra sidan skulle det nog vara intressant att åka dit någon gång - fast inte mitt i semestern...

Sicket fôlk  :)

Kram! Stina

slapp lördag...

Känner fortfarande av förkylningen - får hostattacker då och då, har en vädigt sexy voice, och går på allmän halvfart. Tur att det är lördag och ledigt.
Jodå, jag kämpade mig igenom arbetsveckan, kände att jag hade lite för mycket att ta i för att vara hemma och sjuk.

Nu förbereder jag kalasmiddag för imorgon! Älskade P hade födelsedag igår, och imorgon bjuder vi släkten (föräldrar och syskon) på kalasmiddag. Ett långkok står på spisen och lördagsmysmaten står i ugnen.

När barnen har lagt sig skall jag baka lite tills imorgon.

Vad har du för dig ikväll?

Kram! Stina

torsdag

De senaste veckorna har just torsdagarna känts som hållplatser - fredag och helg har bara rusat iväg, och början av veckan har varit en enda rivstart - på torsdagarna har jag liksom stannat upp och tänkt "Hjälp nu är det torsdag IGEN (!) Vart har veckan tagit vägen?!"

Jag kom på att jag inte har visat det här kortet förutDe mönstrade pappren, bokstäverna, en stor brad och den turkosa blomman kommer från ett scrapkit jag köpte från en pysselklubb (typ första paketet gratis, betala bara portot) Jag köpte inga fler kit, för jag gillade inte pappren. Men tillsammans med vanligt CS lite stämplar, andra blommor och band funkar det riktigt bra faktiskt.

Stämplarna (gammal text och swirl) kommer från Pysselmyran. Favoritstämplar som jag använder riktigt ofta.

Kortet fick lilla syster Å's kille när han fyllde år för ett tag sedan.

Kram! Stina

håller tummarna

för att jag skall ha tur att vinna allt det här godiset som Ulrika lottar ut!Inte för att jag behöver, utan för att det är kul! *vill ha*

Kram! Stina

förkylt!

Känner att det börjar bli riktigt förkylt!

Tar mig lite varmt att dricka och ett par alvedon - kryper till sängs och hoppas att det känns bättre imorgon.

Kram! Stina

klassträff, innebandy och facebook

Igårkväll var jag på klassträff "hemma" i Kungshamn. Tjugofem (!) år sedan vi slutade nian. Så kul att se så många "gamla" kompisar! De flesta hade jag överhuvudtaget inte sett på åtminstone tio år. Hjälp vad tiden går... Kul i alla fall att träffas och uppdatera oss lite om varandra.

Idag har stora C spelat innebandymatch för första gången. Vid tidigare tillfällen har vi haft förhinder, men idag kunde han vara med. Det var såå spännande! En jämn match mot IFK Åmål som våra killar till slut tog hem med 6 mål mot 4. Bra jobbat!

Nu har jag också hittat till Facebook - jag har inte haft någon anledning att vara där förut, men igårkväll insåg jag att det åtminstone är ett enkelt sätt att hålla lite kontakt med folk. Så nu är jag registrerad. Får väl kolla runt lite och se om jag fattar hur det funkar :)

Kram! Stina


bärgningsbil

Idag har jag utnyttjat min bilförsäkring för första gången.

Igår ville bilen inte alls som jag - den gick lite trögt och när jag hämtade barnen vid fritids, så kändes det som om något verkligen tog emot när jag skulle köra ut från parkeringen. Det blev till att ställa bilen och gå hem istället.

Så, idag kontaktade jag försäkringsbolaget.
Jo visst skulle jag få hjälp med bärgning om bilen inte kunde köras till verkstaden. Inte nog med det - utan självrisk för mig dessutom, eftersom jag har assistans i försäkringen! *nöjd*

Jaha, på lunchen mötte jag upp med bärgaren och han fick upp min lilla pärla (som numera går under namnet sk*tbil) på flaket och drog iväg till verkstaden.

Vad var fel på min alldeles nybesiktade och ganska nyservade bil som jag nyligen dessutom bytt hjullager på? Jo ett fjäderbrott på höger fram....Hur i hela friden kan det gå till? Jag har nästan inte kört med bilen sedan den var på verkstaden senast. Och förresten, upptäcker man inte sådana fel på besiktningen? undrar jag...

Hur som helst. Jag är jättenöjd med min bilförsäkring! Hur stor räkningen blir för reparationen är en helt annan historia som jag helst inte vill tänka på *blundar och håller för öronen*

Vilken evig tur att detta hände på hemmaplan i låg fart (under 30 km/h) och inte i full fart på motorvägen...Jag vågar inte ens tänka tanken vidare!

Sk*tbil!

Kram! Stina


RSS 2.0