heja Sverige!

Idag är det Sveriges nationaldag! Hurra!



Hur har du firat nationaldagen?

Vi har varit i sommarstugan - åkte ut igår efter jobbet - och har småplockat mest hela dagen. Suttit en stund i lä och njutit av försommarsolen och en god bok. Annars har det blåst en del och varit väldigt omväxlande klarblå himmel och molningt. Lite kyligt i vinden, men mycket bättre väder än regnet som SMHI hotade med på väderrapporten.

Nationaldagen "firades" till lunch med stekt falukorv, kokt potatis och stuvad spenat *skrattar* Ganska svensk lunch, va?!
Till eftermiddagsfikat fick vi rulltårtsbakelser med jordgubbar på. Härligt! Sedan kom regnet som tornat upp sig över sjön hela eftermiddagen. Då passade vi på att packa ihop och åka hem.

Ikväll hejar jag på Sveriges blågula hjältar i fotbollsmatchen mot Danmark och hoppas att "vi" vinner!

Kram! Stina

Kommentarer
Postat av: maybemej

halloj. ja du är alltid välkommen hit. Senast för 2 timmar sedan visade jag en kompis hur man gjorde.. hon har blivit jättesugen på actions.. man kan ju göra så mkt.. gå in och fixa i dem själv och påverka kortet endel... hoppas att du har haft en bra dag.. vår gata har blivit enkelriktad nu.. det betyder att sommaren är här.. går att åka åt båda hållen annars. kram

2009-06-06 @ 23:46:18
URL: http://www.maybemej.blogspot.com
Postat av: Lajsan

fotbollen...suck...dubbelsuck....sovmorgon idag :) kanske inte så lång som jag önskat, nya kalas på gång! Ha det gott!

2009-06-07 @ 10:07:47
URL: http://nygamlajag.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej och tack för de snälla orden du skrev på pysselmyrans blogg! Vilken underbar Lo du hade gjort i det föregående inlägget.

2009-06-07 @ 18:43:30
URL: http://scrappakalja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0