strålande sol, fotboll och prinsesskalas

Vilken helg!

Vaknade tidigt i lördags morse av att solen strålade  in genom rullgardinen. Sovrummet badade i ljus, så det var bara att kliva upp och förbereda fikakorg inför dagens stora händelse - Fotbollsmatch för stora C!

Så duktiga de var, allihop! Första gången de spelar match med riktiga matchtröjor, med domare och mot lag från Åmål, Ed och Kroppefjäll - motståndare som de aldrig har träffat tidigare - och så uppträder de som om de aldrig har gjort annat än att spela fotboll *imponerad och stolt* Tänka sig att de vann alla sina fyra matcher!!

Här är ett par bilder från matcherna



Trångt framför motståndarlagets mål!


 



Full fart framåt!



På kvällen var vi till goda vänner och hälsade på i deras sommarstuga, som ligger med en vidunderlig utsikt över en liten sjö. Vi åt gott grillat och kunde sitta ute på deras altan nästan tills klockan blev nio på kvällen, då började det bli lite för kyligt, så vi fick flytta in i stugvärmen.

Idag har lilla J varit på prinsesskalas - så fin i sin blå prinsessklänning, silverglittriga skor och självhäftande silverglittrande örhängen. Prinsessan som fyllde år firades med present och ett prinsessgrattiskort.



Jag har tillbringat eftermiddagen bland ogräsen i trädgården - jisses vad de växer snabbt!
Så har vi haft rabarberpajpremiär till eftermiddagsfikat *gott*

Kram! Stina

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Stina! Visst var det en underbar lördag, på alla sätt och vis. De är ju så underbara i den här åldern! Nästa gång blir det på morsdag. Då kan vi lägga all enerig på att heja!



Anneli/Johannas mamma.

2008-05-12 @ 08:23:28
URL: http://annelius.bloggagratis.se
Postat av: anneli

Fina kort! Visst är det kul med sammandrag! Härlig familjefest. Fint kort till ett ljuvligt kalas kan tänkas.

2008-05-12 @ 23:14:38
URL: http://nygamlajag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0