sliten...

Hmm... vet inte vad det beror på, men jag är såå sliten...

Har haft en trevlig helg och umgåtts med vänner, tagit det lugnt och njutit av att det faktiskt blev lite fint höstväder i alla fall.
Men någon ny energi lyckades jag inte få med mig till arbetsveckan som började idag.

Släpar mig i säng och hoppas på att jag somnar på direkten, så att det blir en piggare dag i morgon med mer lust och energi.

Godnatt och kram! Stina

Kommentarer
Postat av: Tesa

Känner igen mig lite!! Börjar bli sliten. Är det höstmörkret som gör sig påmind tro!? Har iaf tagit ledigt på onsdag pga vi har det lite lugnt på jobbet just nu. Då ska jag försöka att ta hand om mig själv, sova ut, pyssla lite, hälsa på min DT-mamma. Får se om jag hittar orken igen. Jag skulle egentligen ligga och sova nu, men jag somnade på soffan mellan 17-18:30 :o)så just nu är jag inte redo för sängen utan surfar runt lite.

Kram från en annan sliten själ.

2008-10-13 @ 23:42:16
URL: http://tesapysslar.blogg.se/
Postat av: Anonym

tjoho! smsa i bilen....jo nu verkar burken snabbare...den är nog väl fylld, får nog tanka av lite..nån gång...ja, ja, det är nog inte undra på att du är sliten. Dels är det ju höst...och så har väl dom senaste veckorna känts av.....kom i säng i tid bara ;)

2008-10-14 @ 20:02:18
Postat av: anneli

det var bara jag....

2008-10-14 @ 20:02:49
URL: http://nygamlajag.blogg.se/
Postat av: myamia

åh vad jag önskar attt jag kunde posta lite energi till dig, tyvärr är den slut här med... men jag håller ögonen öppna! ;) många kramar mya

2008-10-14 @ 23:25:06
URL: http://www.myamias.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0