vårkänslor och kalops

Familjen var i Kungshamn i helgen och kände lite på våren.
Här hemma ligger snön fortfarande, fast den börjar smälta nu och fåglarna kvittrar om morgnarna, så det kanske snart blir vår här också.

På lördagen firade vi min pappa som har fyllt år. Det var ett trevligt kalas med massor av god mat, glada släktingar, kaffe och mockatårta. Barnen och lille kusin R var glada åt att träffas igen och det blev massor med stoj och bus!

Efter kalaset var det alldeles nödvändigt med en promenad - inte bara för stegräkingens skull *ler* - så det blev en tur "ner över" genom ett folktomt Kungshamn. En och annan bil mötte vi, men det var inte många själar ute en kylig och dimmig lördageftermiddag mitt i mars.

På söndag förmiddag var det strålande vårväder och då passade vi på att gå KIF's poängpromenad! Solen sken och i lä blev det riktigt varmt. Barnen tävlade om vem som kunde se nästa fråga först, och de sprang säkert halva sträckan.








Sedan åkte vi till mamma och hennes älskade R och var hos dem några timmar.
Så skönt att få träffas och prata om lite av varje. Mamma bjöd på kalops till lunch och barnen åt var sin BAMSEportion - det var verkligen jättegott!
Vi hade en riktigt mysig eftermiddag tillsammans. Hoppas att det inte dröjer för många veckor innan vi ses igen!

Kram! Stina

Kommentarer
Postat av: maybemej

så du har varit i våra trakter igen. så kul. det är så skönt att våren kommer så tidigt här. underbart att bo så här vid havet.. ha det gött.

kram

2009-03-22 @ 20:59:27
URL: http://www.maybemej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0