hurra!

Idag har vår Lilla J fyllt 6 år! 

Hon firades såklart med sång och presenter i morse. Lite överraskad var hon över att få ännu fler presenter, för det var ju "dagisdag" idag, och hon fick sin stora present - en ny stor cykel - redan i lördags. Men det är väl klart att man skall få presenter på sin födelsedag! Och ett mammagjort födelsedagskort *ler*





Som hon har längtat efter att fylla 6 år!

Jag tror att det var i höstas när hon började på dagis, som längtan efter 6-årsdagen tog fart. Det är lite speciella rutiner kring födelsedagar på dagis. Alla barnen har en "ballong" av papper uppsatt på väggen, som de får den dagen de har födelsedag. I morse när vi kom dit hade fröknarna pyntat med ballonger och en stor Alfons-med-paket-figur i papp. Lilla J fick bjuda alla sina dagiskompisar (sin avdelning) på glass (vilket man inte "måste" för dagis har glass som barnen får om inte födelsedagsbarnets föräldrar vill eller kan bjuda).

Innan Lilla J kunde somna ikväll tittade vi på foton från den dagen hon föddes. Bilder på hur liten hon var som alldeles ny bebis och på jättestolta storebror Stora C som inte ens hade fyllt 2 år då. Det blev kvällens "godnattsaga".

Kram! Stina

Kommentarer
Postat av: anni

Vilket fint kort hon fick! Födelsedagar är så speciella när man är barn. Jag hade glömt det lite men har blivit påmind igen av mina buskillar. Du har gjort så fina morsdagskort också! kram / anni

2008-05-27 @ 22:20:55
URL: http://anni-galeniscrap.blogspot.com///
Postat av: Anonym

men vilken underbar dag för lilla J. Det är stort att fylla 6 år. Vilken go idé att visa kort från bäbistiden som nattissaga.

2008-05-27 @ 22:39:05
URL: http://nygamlajag.blogg.se/
Postat av: myamia

Superläckert kort! Ha en underbar helg! Kram MAria

2008-05-30 @ 14:23:44
URL: http://myamias.blogspot.com
Postat av: Karin B

Vilket sött kort! Och grattis i efterskott till den stora damen!

2008-06-01 @ 21:27:00
URL: http://blogg.brandin.info
Postat av: Tina J

Åh vad härligt, grattis till henne! :-)



Min äldsta ska fylla 6 i augusti och han längtar massor...

2008-06-02 @ 16:40:20
URL: http://tinajohansson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0